bojsten

I created this video with the YouTube Video Editor (teeth2whitening.info). Hej, Har fått ett erbjudande om en sommarplats som är lockande men måste lägga i boj och bojsten. Båten kommer att ligga förtöjd vid brygga i en mycket skyddad liten vik, endast öppen mot OSO. Viken är omgiven av mer höglänt terräng/skog. Botten är lera (säkert djup sådan) Båten väger 5,5 ton. De berömda 3 ggr djupet är alldeles för lite för ett ankare och alldeles för mycket för en bojsten. Sen beror det lite på om vi talar om en svajboj eller en ensam båt vid en brygga eller en klubbrygga där båtarna ligger sida vid sida med fenderavstånd emellan. Där vill man inte att båten ska röra sig i sidled mer än nödvändigt.

Bojsten - som

Båten är en Örnvik styrpulpet som väger ca kg med motor   Tack på förhand. Citat Inlägg av Tomas G » lör jun 02, Därför kan det va klokt att lyssna på de lokala rösterna till en viss del - konservatismen kan dock va stor - så här har vi alltid gjort så därför skall det göras precis som vi säger punkt slut. En gång slet sig vår IF-båt i vår frånvaro, men fastnande i vassruggarna tack och lov. Inlägg av Rudi » fre jun 01, Citat Inlägg av Lina » fre jun 01, 9: Nästa morgon skulle jag till Kungsbacka och åkte ner i hamnen för att titta till båten tidigt på morgonen.

Bojsten Video

Popular Videos - Tore Bojsten bojsten En lina babyliss icurl förbinder bojsten med seb visakort bojen. Nån skrev att man skall ha en boj som håller upp linan. Nu kan du byta eller inspektera kättingen utan at dyka. Det är börskurser här som P-ringen fungerar. Vi la ut två st kg´ surfplatta android stenar vid kompisens sjöbod.