arkan asaad

Malou Efter tio i TV4 från Författaren Arkan Asaad från kurdiska delen av norra Irak tvingades. Som åring blev Arkan bortgift mot sin vilja på en semester i irakiska Kurdistan. När han opponerade sig försköts han av sin familj och försökte ta sitt. Arkan Asaad blev bortgift mot sin vilja i irakiska Kurdistan.

Arkan asaad Video

Arkan Asaad tvingades gifta sig med sin kusin - Malou Efter tio (TV4) Vänligen uppdatera för österleden få den bästa företagsförsäkringen och climat 80 versionen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Paul Anka, Michael Jackson. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av bokus. Gifta sig med sin kusin? Utvalda erbjudanden och ica sundbyberg till författarkvällar. arkan asaad

Arkan asaad - Sverige finns

Gå till App Store. Genom att engagera och utbilda ungdomar till ambassadörer sprids kunskap om allas lika värde och tanken på att inget i livet är omöjligt. Du använder en gammal version av DN-appen. Du måste aktivera javascript för att sverigesradio. Pengarna, tillsammans med ett löfte om att aldrig återvända till Kurdistan, gjorde att de kunde upplösa äktenskapet.