luis kök

Verksamhetsbeskrivning Luis Kök är en mindre resaturang som är belägen i Gnesta. Vi serverar både lunch och à la carte, och har en uppskattad trerätters helgmeny som varieras varje fredag och lördag. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Vi söker personal som vill och kan arbeta. Det viktiga är att. Satellit. Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information. Återställ zoomning. Uppdaterar karta Gå tillbaka till karta. Översikt. 4,0. 8 omdömen. Utmärkt12 %; Mycket bra63 %; Medel25 %; Dåligt0 %; Hemskt0 %. Öppettider för restaurang. + Lägg till tider. KÖK. Europeiskt, Svenskt. BETYG. Service. Mat. Luis Kök gillas av 25 personer på Facebook, besökare har varit här och den här sidan har visats 66 gånger. Luis Kök lades till den 3 mars och informationen på den här sidan uppdaterades se.

Luis kök - behver man

Är den här restaurangen bra för brunch? Är du kontaktperson för detta ställe? Det viktiga är att du har servicekänsla, positiv, organiserad, har lätt för att ta egna initiativ och ansvar. Schnitzel är gjord från grunden, inget halvfabrikat här inte. Du måste ange din e-post för att dina ändringar skall kunna bli godkända. Restaurangen har hjärtablation rättigheter. Är detta ditt TripAdvisor-objekt? Är den här restaurangen familjevänlig? Uppdatera titel och beskrivning för detta ställe. Är den här restaurangen rullstolsanpassad?

Luis kök - september ppnade

Restaurangen har fullständiga rättigheter. Luis kok Är det här ditt företag? Har goda kunskaper i svenska. Bra mat och personlig service. Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster.

Luis kök Video

Zedd, Alessia Cara - Stay (Official Music Video) luis kök