båt lån

Jämför båtlån upp till kr hos 22 banker. Advisas låneförmedling är kostnadsfri, endast en kreditupplysning tas och du binder dig inte till något. När du vill köpa båt gäller det att snabbt hitta rätt finansiering. Vi ger dig besked på din ansökan inom 24 timmar. Vi kan erbjuda finansiering av båtköp med båten som säkerhet via Danske Finans båtkredit, e.g. båtlån.

Båt lån - inga

Minst en gång om året bör du även göra en ordentlig motorservice. Tips inför båtköpet Har du bestämt dig för att köpa en båt? Fundera över vad ditt behov är. Vi kan erbjuda finansiering av båtköp till kunder under följande grundkrav som kontrolleras vid en kreditprövning:. Läs användarvillkor och cookies och behandling av personuppgifter.

Båt lån Video

Får Jeg Låne Din Båt båt lån

Båt lån - det

Det innebär att du kan välja den som du tycker ger dig bäst erbjudande. När du kommit överens om köpesumman med din båthandlare tar vi hand om betalningen — enkelt och bekvämt. Ett delat båtägande underlättar också när det kommer till kostnader och skötsel. Att betala tillbaka lånet via autogiro kostar ingenting. Det kan betyda att du betalar mycket mer än du egentligen behöver. Kontakta oss Ring till oss Skriv till oss Boka möte Bli kund. Läs mer och se rabatt. Det finns många fackförbund där medlemskapet godkänts för låntagare. Det totala beloppet att betala, vid oförändrad ränta blir kronor och din månadskostnad blir 1 kronor. Gå igenom alla dina förslag Baserat på dina uppgifter skickas sparbanken öresund clearingnummer ansökan till ett deckbox av våra anslutna långivare. Ja, du har fri amorteringsrätt på alla lån som tas genom oss. Du kan finansiera en ny båt precis som en ny bil. Prata igenom era behov och önskemål i god tid för att undersöka hur ni ser på båtlivet, ägandeskapet och allt runtomkring.